Ben je op zoek naar
een Antivirus oplossing?

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en geven je het beste advies.

* Met de bovenstaande knop kunt u eenvoudig een afspraak inplannen

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je verder te helpen.

Leverancier

Een geïntegreerd platform voor eindpuntbescherming, risicobeheer en forensische aanvallen. Verbeterd met risicoanalyses voor gebruikersgedrag.

Dit zijn onze prijzen

bitdefender antivirus

1
99
Maandelijks
€ 2.41 incl btw
  • Antivirus

bitdefender total security

5
99
Maandelijks
€ 7.25 incl btw
  • Antivirus
  • Firewall
  • Content Control
  • Patch Management
  • Advanced Threat Security
  • Full Disk Encryption

Een geïntegreerd platform voor eindpuntbescherming, risicobeheer en forensische aanvallen. Verbeterd met risicoanalyses voor gebruikersgedrag.

GravityZone Elite beschermt uw organisatie tegen een volledig spectrum van geavanceerde cyberdreigingen. Met meer dan 30 machine learning-gestuurde beveiligingstechnologieën biedt GravityZone meerdere verdedigingslagen die consistent beter presteren dan conventionele eindpuntbeveiliging, zoals bewezen in onafhankelijke tests. GravityZone Elite is een single-agent oplossing met één console voor fysieke, virtuele, mobiele en cloudgebaseerde eindpunten en e-mail en voegt het menselijke element toe aan uw beveiligingsecosysteem, waardoor de overhead van het beheer wordt geminimaliseerd en u alomtegenwoordige zichtbaarheid en controle krijgt.

Bekijk uw algemene bedrijfsrisicoscore en zie hoe verschillende verkeerde configuraties en kwetsbaarheden in toepassingen eraan bijdragen

Beoordeel geprioriteerde verkeerde configuraties, toepassingen en gebruikersgevoelige kwetsbaarheden in het eindpuntdomein van uw organisatie.

Ontvang een momentopname van het risico voor servers en apparaten van eindgebruikers en bekijk de eindpunten en gebruikers die het meest zijn blootgesteld.

Nul op misconfiguraties, kwetsbare applicaties, gebruikersgedragsrisico’s, individuele apparaten en gebruikers en los verkeerde configuraties of patchkwetsbaarheden op.

Attack Forensics and Visualization verbetert het niveau van zichtbaarheid dat u heeft in het dreigingslandschap van uw organisatie

Attack Forensics and Visualization verbetert het niveau van zichtbaarheid dat u heeft in het dreigingslandschap van uw organisatie en onthult de bredere context van aanvallen op eindpunten. Deze GravityZone Elite-module bevat root-cause analyse, attack kill-chain visualisatie en herstelacties met betrekking tot bedreigingen gedetecteerd en geblokkeerd door GravityZone-preventietechnologieën, bijvoorbeeld Antimalware (Exploit Defense, PowerShell Defense, HyperDetect, enz.), Sandbox en Network-Attack Defense.

Kill-chain visualisatie helpt te begrijpen hoe een geblokkeerde aanval is ontworpen en laat u nul in op specifieke aanvalsfasen, machines, processen, bestanden, webdomeinen en andere betrokken elementen.

Naast automatische herstelmogelijkheden u Attack Forensics en Visualization gebruiken om handmatige actie uit te voeren, zoals PowerShell-opdrachten op afstand uitvoeren op de geïnfecteerde machine, een proces doden, een bestand kwaken of een bestand toevoegen aan een gedeelde bloklijst.

Hoe werkt het?

3255469

1 .Bestellen

Kies de gewenste dienst en voltooi de bestelling. Zodra de bestelling is verwerkt zal je dienst actief zijn.

3588964

2 .Inloggen

Na het ontvangen van de activatie e-mail kun je via Mijn DCG direct je bestelde dienst beheren. 

3323619

3 .Beginnen

Alles is gereed en kun je dus beginnen met het gebruiken van je bestelde dienst. 

Antivirus, desktop en webbeveiliging

Voor het beveiligen van je apparaten bieden wij meerdere diensten. Tenslotte gaat veiligheid voor alles.

* Met de bovenstaande knop kunt u eenvoudig een afspraak inplannen

Kunnen wij je verder ergens mee helpen?

.ssl certificaat

Beveilig je WordPress website of blog met een commercieel SSL Certificaat. Hiermee verbeter je ook je SEO resultaten.

.dcg vps

Wil je alles uit je website halen? Neem dan een eigen VPS. Naast de lage prijzen bieden wij ook high performance VPS aan.

.spamfilter

Wil je verzekerd zijn van spam vrije e-mail? Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen aan. Bekijk de mogelijkheden 

.cdn oplossingen

Met onze CDN oplossingen behaal je enorme snelheden voor je WordPress website of blog. Bekijk onze oplossingen.

Wil je graag advies? Stuur ons dan even een bericht.