.cWatch Web

Alles-in-één beheerde Security-as-a-Service-oplossing ondersteund door beveiligingsexperts

Kies je de juiste bescheming

  • cWatch Premium
  • cWatch Pro
  • cWatch Basic

€ 224.27 per jaar

271.37 incl. btw

€ 87.21 per jaar

105.52 incl. btw

Waarom cWatch?

Omdat website- en datalekken de internationale krantenkoppen in een alarmerend tempo domineren, is cyberveiligheid een grote zorg geworden voor elk online, groot of klein bedrijf. Gelukkig is er nu een eenvoudige oplossing. Maak kennis met cWatch Web, een uitgebreide website Security-as-a-Service-oplossing gebouwd op Comodo’s 20-jarige basis van ongeëvenaarde beveiligingsinformatie en -ervaring met een team van GIAC-gecertificeerde beveiligingsingenieurs die volledig zijn uitgerust om elke bedreiging voor u te verhelpen.

Wat is cWatch Web precies?

Het is een beheerde Security-as-a-Service (SaaS) -oplossing in de cloud, ondersteund door menselijke expertise voor diepgaande analyse en inzicht in uw beveiligings- en nalevingspositie. cWatch Web biedt 24/7 bewaking en beheer van de beveiliging om elke IT-omgeving te beschermen tegen verdachte en kwaadaardige activiteiten. Het is een snelle installatie, onderhoudsarme oplossing voor elk budget die u onmiddellijk op uw gemak stelt en waarmee u zich kunt blijven concentreren op uw kerntaken. Het komt zelfs met een cool dashboard om mee te volgen.

cWatch Web verbetert ONMIDDELLIJK uw beveiligingsarsenaal

De basis van echte 24/7 websitebeveiliging, monitoring en bescherming begint bij de kern:

.CSOC

Cyber Security Operations Center

Veel hoogopgeleide gecertificeerde beveiligingsanalisten gebruiken de technologie van Comodo om over uw website te waken en handmatig in te grijpen bij elk teken van een bedreiging. Het is net als ADT-huisbeveiliging, maar dan voor uw website.

.CDN

Content Delivery Network

Maak gebruik van Comodo’s volledig beveiligde wereldwijde CDN om te cachen en ervoor te zorgen dat u bliksemsnelle inhoud levert aan gebruikers vanuit de dichtstbijzijnde PoP’s van het datacenter van Comodo. Dit verhoogt de SEO-ranglijst, beschermt inhoud en zorgt voor levering met verkeerspieken of DDoS.

.WAF

Web Application Firewall

Dit inbraakpreventiesysteem onderschept en inspecteert inkomende HTTP / HTTPS-verzoeken en filtert alle kwaadaardige verzoeken uit voordat ze bij uw server aankomen, en omvat automatische virtuele patching en engines die bedreigingen in realtime beperken.

.SIEM

Security Information & Event Management

Veel hoogopgeleide gecertificeerde beveiligingsanalisten gebruiken de technologie van Comodo om over uw website te waken en handmatig in te grijpen bij elk teken van een bedreiging. Het is net als ADT-huisbeveiliging, maar dan voor uw website.

Hoe werkt het?

3255469

1 .bestellen

Kies je pakket en voltooi de bestelling. Zodra de bestelling is verwerkt zal je dienst actief zijn.

3588964

2 .inloggen

Na het ontvangen van de activatie e-mail kun je via Mijn DCG direct inloggen. 

3323619

3 .beginnen

Alles is gereed en kun je dus beginnen met het gebruiken van je dienst.

Kunnen wij je verder ergens mee helpen?

.ssl certificaat

Beveilig je WordPress website of blog met een commercieel SSL Certificaat. Hiermee verbeter je ook je SEO resultaten.

.dcg vps

Wil je alles uit je website halen? Neem dan een eigen VPS. Naast de lage prijzen bieden wij ook high performance VPS aan.

.spamfilter

Wil je verzekerd zijn van spam vrije e-mail? Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen aan. Bekijk de mogelijkheden 

.hosting oplossingen

Wanneer je op zoek bent naar goede en betaalbare hosting met uitstekende support, dan ben jij bij DCG op de juiste plek.

Scroll to Top