De grootste cloud leverancier

met de meest gewaardeerde ondersteuning

Contact gegevens

Over DCG

DCG Cloud is een bedrijf dat cloudoplossingen biedt voor bedrijven van elke omvang en branche. Ze bieden een breed scala aan cloudservices, waaronder infrastructuur, software en platformen, die klanten helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van DCG Cloud is de schaalbaarheid van hun oplossingen. Bedrijven kunnen gemakkelijk hun IT-infrastructuur uitbreiden of inkrimpen naarmate hun behoeften veranderen, zonder te hoeven investeren in dure hardware of software. DCG Cloud biedt ook een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen, zodat klanten hun oplossingen kunnen aanpassen aan hun specifieke bedrijfsbehoeften.

DCG Cloud is ook gericht op veiligheid en betrouwbaarheid. Ze bieden geavanceerde beveiligingsoplossingen en bescherming tegen cyberdreigingen, zodat bedrijven gerust kunnen zijn dat hun gegevens veilig zijn opgeslagen. Hun cloudoplossingen zijn ook ontworpen voor hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op maximale uptime.

Bovendien biedt DCG Cloud een uitstekende klantenservice en ondersteuning. Hun team van experts is beschikbaar om klanten te helpen bij het implementeren, configureren en onderhouden van hun cloudoplossingen, en ze bieden ook training en advies om klanten te helpen het meeste uit hun investering te halen.

Kortom, DCG Cloud is een toonaangevende leverancier van cloudoplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar schaalbare, flexibele en veilige IT-oplossingen. Met hun geavanceerde cloudservices, uitstekende klantenservice en robuuste beveiligingsfuncties, is DCG Cloud een ideale keuze voor elk bedrijf dat op zoek is naar een effectieve en efficiënte manier om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en te optimaliseren.

De visie van Dutch Cloud Group

Dutch Cloud Group streeft ernaar moderne technologie beschikbaar te maken voor alle bedrijven en consumenten die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen die de samenwerking verbetert.

Met persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat iedereen, zonder te beschikken over de technische kennis, gebruik kunnen maken van deze oplossingen.

In de komende jaren zullen wij blijven zoeken naar de beste partners om bij onze klanten nog meer diensten aan te kunnen bieden en op deze manier meer mogelijkheden beschikbaar te maken voor een totale cloud ervaring zonder in te leveren op veiligheid.

Waarom DCG

Prijs kwaliteit

Je betaald bij ons niet alleen minder. Je krijgt er ook veel meer voor terug.

Beste ondersteuning

Bij ons kun je al je vragen kwijt. Wij kunnen je altijd adviseren.

Mijn DCG portal

Met Mijn DCG heb je toegang tot jouw diensten en je facturen.

Alle dagen bereikbaar

Wij zijn overdag, in de avond en in het weekend bereikbaar.

Verbindende factor

Wij werken samen met partners om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Stap nu ook over naar DCG Cloud en krijg de beste service van onze experts.

Onze contactgegevens

Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen.

Hoe werk het bij DCG?

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid